Continguts

Un altre dels serveis que oferim a Ro Comunicació és la redacció de tot tipus de continguts. Ens agrada escriure. A través de les paraules ens posicionem, marquem tendència, emfatitzem segons què i deixem al marge quelcom altre. Així, les paraules marquen el relat d’una organització i s’han de tenir molt en compte. Se’ls hi ha d’atorgar la importància que es mereixen.

ONLINE

Web
Redacció de continguts online amb l’objectiu de posicionar estratègicament l’organització a la xarxa.


Blog

En un mercat cada vegada més digitalitzat i global, tenir una correcta presència online suposa un avantatge brutal de cara als nostres competidors i consumidors.

Avantatges de tenir un blog:
– Genera tràfic de qualitat cap a la nostra pàgina web.
– Potencia el posicionament SEO de la nostra pàgina web.
– Genera nous leads qualificats i capta clients potencials.
– Incrementa la reputació online de la marca i genera notorietat.
– Comptar amb contingut rellevant i de qualitat per difondre a través de les xarxes.

Banners/Posts
Redacció del “copy creatiu” que acompanya la imatge en els banners o posts.

OFFLINE

Articles
Redacció d’articles en profunditat sobre un tema d’interès per a l’organització amb una finalitat comunicativa concreta.

Comunicats de premsa
Comunicació escrita dirigida als membres dels mitjans de comunicació (tradicionals o digitals) per tal d’anunciar quelcom d’interès periodístic.

En la redacció d’un comunicat de premsa cal tenir molt en compte el titular, el subtítol, el què, el qui, i el com. Si no tenim molt ben definits aquests paràmetres no aconseguirem captar l’interès del receptor, i per tant la publicació de la informació. És important també ser creatius i sortir del format tradicional del comunicat. Us ajudem a gestionar-ho?